Επικοινωνήστε μαζί μας

Για προσεγγιστική εκτίμηση κόστους ή άλλες πληροφορίες σχετικά με εργασία που σκέφτεστε να μας αναθέσετε, μπορείτε -προαιρετικά- να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Για ταχύτερη εξυπηρέτησή σας,

 • Περιγράψτε με σαφήνεια τι ακριβώς ζητάτε.
 • Επισυνάψτε φωτογραφίες που δείχνουν τα ενδιαφέροντα σημεία, τις φθορές κοκ. Φροντίστε ο φωτισμός να είναι επαρκής και απομακρύνετε όλα τα ξένα αντικείμενα από την ταπετσαρία πριν φωτογραφήσετε. Να ξέρετε ότι οι φωτογραφίες, αν έχουν ληφθεί με συσκευή που έχει GPS, ενδέχεται να περιέχουν δεδομένα γεωεντοπισμού. Αν δεν θέλετε να τα λάβουμε, φροντίστε να τα έχετε αφαιρέσει.
 • Αν πρόκειται για όχημα, επώνυμο έπιπλο, ιατρική έδρα κλπ, αναφέρετε όσο πιο λεπτομερή στοιχεία γνωρίζετε, πχ εργοστάσιο κατασκευής, μοντέλο, χρονολογία. Αν υπάρχουν στοιχεία για το αντικείμενό σας στο διαδίκτυο, στείλτε μας το link.
 • Περιμένετε την απάντησή μας μέσα σε 48 ώρες. Αν δεν έχετε νέα μας, τηλεφωνήστε στο εργαστήριο γιατί ενδέχεται να μην έχουμε λάβει το μήνυμά σας λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η φόρμα επικοινωνίας παρέχεται για τη διευκόλυνσή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλους τρόπους επικοινωνίας, πχ email, τηλεφώνημα, μήνυμα Viber κλπ. Εφόσον επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας, όλο το περιεχόμενό της θα μεταβιβαστεί με email στην επιχείρηση και θα διατηρηθεί όσο είναι ανοικτή η υπόθεση, για την οποία επικοινωνήσατε μαζί μας.
Δεν κοινοποιούμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα ή άλλα τεχνικά δεδομένα που ενδεχομένως περιέχονται στις φωτογραφίες που στείλατε, ούτε θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ κάτι από αυτά χωρίς την έγκρισή σας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνα επικοινωνίας

  Θέμα

  Μάρκα-μοντέλο-χρονιά (απαραίτητο για όχημα)

  Το μήνυμά σας

  Συνημμένα αρχεία (μέχρι 1.5ΜΒ το καθένα)