Επικοινωνήστε μαζί μας

Για εκτίμηση κόστους ή άλλες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Για ταχύτερη εξυπηρέτησή σας,

 • Περιγράψτε με σαφήνεια τι ακριβώς ζητάτε.
 • Επισυνάψτε φωτογραφίες που δείχνουν το κομμάτι συνολικά και τα ενδιαφέροντα σημεία. Να ξέρετε ότι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με συσκευή που έχει GPS, ενδέχεται να περιέχουν δεδομένα γεωεντοπισμού. Αν δεν θέλετε να τα λάβουμε, φροντίστε να τα έχετε αφαιρέσει.
 • Αν πρόκειται για όχημα, επώνυμο έπιπλο, ιατρική έδρα κλπ, αναφέρετε όσα στοιχεία γνωρίζετε, πχ εργοστάσιο, μοντέλο, χρονολογία. Αν υπάρχουν πληροφορίες για το αντικείμενό σας στο διαδίκτυο, στείλτε μας το link.
 • Αν δεν επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 48 ώρες, τηλεφωνήστε μας.
 • Αν θέλετε να στείλετε περισσότερες φωτογραφίες, προτιμήστε μήνυμα Viber στα κινητά μας.

Σε κάθε περίπτωση, η εκτίμηση κόστους που θα δώσουμε με βάση φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτική. Το ακριβές κόστος συμφωνείται μόνο αφού δούμε από κοντά τη δουλειά.

Πώς να τραβήξετε φωτογραφίες

 • Χρησιμοποιήστε το κινητό σας και φωτίστε καλά.
 • Φωτογραφήστε το έπιπλο γυμνό, χωρίς καλύμματα, ριχτάρια κλπ.
 • Δείξτε το έπιπλο από όλες τις πλευρές, ώστε να δούμε πώς είναι φτιαγμένο και πώς ξεμοντάρεται, ειδικά αν είναι ογκώδες. Η δυσκολία της αποσυναρμολόγησης επηρεάζει το κόστος της επισκευής!

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η φόρμα επικοινωνίας παρέχεται για τη διευκόλυνσή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλους τρόπους επικοινωνίας, πχ email, τηλεφώνημα, μήνυμα Viber κλπ. Εφόσον επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας, όλο το περιεχόμενό της θα μεταβιβαστεί με email στην επιχείρηση και θα διατηρηθεί όσο είναι ανοικτή η υπόθεση, για την οποία επικοινωνήσατε μαζί μας.
Δεν κοινοποιούμε ποτέ σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα ή άλλα τεχνικά δεδομένα που ενδεχομένως περιέχονται στις φωτογραφίες που στείλατε, ούτε θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ κάτι από αυτά χωρίς την έγκρισή σας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνα επικοινωνίας

  Θέμα

  Μάρκα-μοντέλο-χρονιά (απαραίτητο για όχημα)

  Το μήνυμά σας

  Συνημμένα αρχεία (μέχρι 1.5ΜΒ το καθένα)